duminică, 2 mai 2010



femei vs barbati!
n-am sa fiu o feminista convinsa dar nici nu o sa iau apararea barbatilor...dimpotriva....am sa scriu ceea ce am constatat pe parcursul vietii mele, ca urmare a observatiei, conversatiei si documentarii :) n-am sa scriu despre cat de frumoase sunt femeile si cat de usor pot obtine ceea ce isi doresc spre deosebire de barbati, si nici despre delasarea barbatilor cand vine vorba de relatii...ci am sa fac o comparatie fff evidenta, bineinteles aducand argumentele necesare :)
asadar..
1.
observati o femeie in jurul altor femei :) va actiona identic ca o curca...cum actioneaza o curca? uitandu-se in toate directiile si bombanind....instabila emotional, nestatornica, indecisa, are nevoie de un sfat, de cineva care sa o ghideze...si slava domnului mereu se gasesc alte curci care s-o ghideze in toate directiile posibile, confuzand-o si mai tare....
2.
observati o femeie langa prietenele sale cele mai bune- de obicei 2....spunandu-si toata viata si deslusind chiar si cele mai intime aspecte....rad pana nu mai pot si gasesc ele solutia la orice problema
3. femeia in fata unei probleme :nu va fi niciodata capabila sa ia decizia corecta in cel mai scurt timp posibil, dimpotriva! va actiona ca o gaina...se va impiedica, va cotcodaci si se va uita ca "tuta".privirea identica cu cea a unei gaini, dupa ce i se va da solutia, va face ochii mari si nu va recunoaste in veci ca nu a stiut ce anume sa faca....
4. de ce merg femeile la toaleta impreuna? toti barbatii se intreaba...este foarte simplu....tocmai pt a se aranja si pentru a-si cere sfaturi rapide in "situatii de urgenta"...tipic feminin
5. de ce pun femeile atat de mult accent pe detalii care chiar nu conteaza?
frecvent multe certuri au loc in cadrul unui cuplu pe motive banale, nesemnificative! spre exemplu, femeia face totul pentru a sarbatori o luna, doua, trei....un an...... de cand este cu barbatul de langa ea, si cu siguranta barbatul va uita! ce urmeaza? un scandal monstruos!!!! pt ca...un barbat nu va retine in veci date, pt k este neinteresant pt el, pt ca nu conteaza...asa ca de ce va mai agitati atata?
6. nuntile, o ocazie perfecta sa te certi...
n-am sa inteleg niciodata de ce femeile sunt atat de imbufnate la nunti :))) si ma refer la cele casatorite, nu la cele necasatorite si fara partener care vor face orice ca sa iasa in evidenta...observandu-le am constatat cat d imbufnate pot fi si sitirite ca barbatii lor nu se mai opresc sa bea si cat de acre sunt si in ce mod ii pot respinge atunci cand acestia vor si au chef sa danseze.
acum sa vedem la barbati....
1. inocenti la prima iubire, se daruiesc total si fac chiar totul pentru prima femeie pe care o iubesc cu adevarat...culmea ironiei este ca fie relatia nu merge, fie acea femeie nu apreciaza, fie femeia este cea care il inseala si il traumatizeaza pe viata...
2. barbatii alcooloci?
cert este ca le place berea... rar, f rar sa fii barbat si sa nu bei bere, sa fii barbat si sa n-ai burta...cred k in caz contrar ...este anormal....
3.nu acorda importanta detaliilor si nici vestimentatiei
desigur ca am observat ca barbatii nu acorda atentie detaliilor asa cum fac femeile...evident...pt k nu le pasa ce anume ii place femeii si chiar nu retin, le este f greu, daca nu imposibil- sa retina in ce a fost imbracata tipa la prima sau a doua intalnire? -si nici propriei vestimentatii....le este mult mai usor sa ia primul tricou care le este la indemana si prima pereche de pantaloni fie ca sunt patati, fie ca au un interviu..pt k se bazeaza pe competenta si nu pe imagine (spre deosebire de femei)
4. au o foarte buna orientare in spatiu si o foarte proasta memorie cand vine vb de numele fetelor care le-au trecut prin pat :)))-femeile sunt jalnice la orientarea in spatiu si f bune si nu rateaza o ocazie de a povesti despre fostii barbatului cu care este si nu numai :)))
clar barbatii sunt traumatizati de fostul partenerei, pt k non stop aceasta vb de fostul si non stop ofera toate detaliile din relatia precedenta
5. nu o sa aflii in veci de la un barbat detalii despre fosta relatie sau despre iubirea vietii lor, pt k au harul de a-si bloca toate sentimentele si de a inchide acel sertaras-in care troneaza amintirile cu "the one"- pe veci!!!
6.desi superficiali pe intreg parcursul vietii, barbatii stiu cum sa actioneze in plan profesional, dar niciodata nu vor stii in cadrul unei relatii ce decizii sa ia! mereu femeia va fi cea care va actiona, de cele mai multe ori ea va face primul pas, ea ii va ghida, ii va orienta si le va dicta ce anume sa faca.
nu degeaba, in spatele unui barbat puternic se afla de fapt o femeie puternica! :)

Un comentariu:

  1. 1 femei - checked :)
    2 femei - n-am observat asta, dar cine stie, ce se petrece in mintea lor, un lucru e clar, solutii nu am vazut (inca)
    3 femei - checked :) cu o singura exceptie, daca e de luat decizia in cuplu si are barbatul langa ea, atunci de obicei, ea ia decizia corecta :)
    4 femei - siiigur intri in budele alea jegoase impreuna cu prietenii si vorbiti de compatibilitatea sufletului. Cel mai probabil ca una are ruj, alta are rimel, alta are servetele - se completeaza una pe alta.
    5 femei - barbatii sunt barbati, atentia unui copil de 12 ani. Poate vedea tot ce se intampla in jur (merge la volan) dar nu poate sa realizeze restul detaliilor. Sa nu mai vbim ca sunt caascati :)
    6 femei - FOARTE SIMPLU - vor perfectiunea absoluta si niciodata nu pot fi multumite. Ai putea sa iti faci nunta sub apa in regatul sirenelor si cununat de El insusi - iti va reprosa ca a fost prea ud :) O femeie nu poate fi multumita niciodata. Iar daca gasesti o femeie si o multumesti, atunci e nemultumita ca e multumita :)

    ----------
    1 barbati - checked :)
    2 barbati - barbatul fara bere ca femeia fara cercei si ruj
    3 barbati - eficienti :) checked :) (d-aia nici nu reprezinta sexul frumos, stiu ca vor plati pentru consumatie la terasa, mai trebuie sa isi ia pantofi noi pentru ocazie ? )
    4 barbati - checked :)
    5 barbati - checked :) (the force field is strong with this one)
    6 barbati - checked :)

    RăspundețiȘtergere