sâmbătă, 22 mai 2010

a fi sau a nu fi


momentan nu inteleg sau nu imi este dat sa inteleg dorinta barbatilor de a avea langa ei o CASNICA!
recunosc, este foarte frumos sa-i faci barbatului mii de surprize, sa-l impresionezi dar toate au o limita!
nu pot sa accept un barbat care are o conceptie invechita cu privire la rolul femeii in viata lui si anume aceea de a-i spala, de a-i gati, de a-i face curat, etc, mai pe scurt, chiar asa imi imaginez:
NA FEMEIE SORTUL SI MARS LA CRATITA! IA SI MOPUL SI CARPA SI SEZI LA CURATENIE!
oameni buni, traim intr-o era in care femeia nu mai este supusa barbatului, si mai ales intr-o societatea moderna.
firesc este ca intr-un cuplu-mai ales in cazul celor care locuiesc impreuna- sarcinile sa fie impartite, sau de ce nu, sa fie facute de catre amandoi in armonie, pentru ca totul sa devina o joaca, o placere si nu o povara!
si ne mai miram de ce atatea despartiri!
sincer optez pentru o despartire decat sa stai cu un barbat care iti impune cand sau ce sa mananci si mai ales ce si cum sa faci!
atatea surse de informare si cu toate astea atat de limitati si incuiati pot fi unii barbati!
prefera o fata frumoasa, dar care sa fie sluga si nu una puternica, inteligenta care doreste sa-si depaseasca conditia biblica a femeii!
oameni buni nu stiati ca " in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica?"

Un comentariu:

  1. hei nu toata lumea cauta asta, aici ai gresit! Parerea mea sincera este ca marea majoritate a femeilor nu stiu sa ii faca pe barbati sa le ajute in trebuirile casnice. La inceput totul este o joaca in relatia lor, femeia vrea sa demonstreze cat de mult il iubeste pe barbat, cat de buna gospodina este etc etc. ulterior insa aceste treburi sunt din ce in ce mai greu de indeplinit iar atunci intervin nervii si certurile iar barbatul prefera sa nu ajute decat sa fie batut la cap.
    Poate ca daca treburile casnice ar fi un joc sau ar fi facute in echipa nu s-ar mai ajunge la astfel de cazuri.
    Sunt multi barbati care iubesc sa petreaca timpul in bucatarie si da sunt de acord cu idea de femeie puternica, independenta, desteapta si daca se poate si frumoasa =)))

    RăspundețiȘtergere