duminică, 2 mai 2010

sailor moon



sailor moon... cu siguranta aceste anime-uri v-au influentat POZITIV copilaria si cu siguranta de fiecare data cand auziti de acestea va incarcati pozitiv :)
frumos cum am intalnit in viata mea persoane-fete si baieti- care inca se mai uita si revad aceste desene animate pentru a "n" oara, pt ca ori de cate ori te uiti descoperi ceva nou :) si te redescoperi si revezi viata sau experientele proprii si chiar si modul de a actiona.
frumos cum niste desene animate pot ilustra atat de bine cele mai frumoase si sincere sentimente: iubirea si prietenia.
inca ma simt sailor moon, inca simt ca pot schimba lumea, inca traiesc pe aceleasi frumoase principii axate pe sinceritate si iubire si inca simt ca putem face ceva folositor celor din jurul nostru.
cred si sustin ca toti oamenii sunt frumosi, toti oamenii iubesc si cu totii au un suflet bun!indiferent de ceea ce li se intampla, au dorinta si sentimentul de a ajuta, de a iubi!
nu prin razboaie sau prin agresivitate putem invinge, ci printr-un cuvant frunos si incurajator spus la momentul potrivit, prin o mana intinsa celuilalt cand este gata sa pice in prapastie, prin atingerea unei lacrimi ce curge pe obraz, printr-o imbratisare venita din suflet, prin o intindere de mana :)
prin gesturi care la prima vedere par inutile dar care pot schimba intreg universul :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu