duminică, 2 mai 2010

a fost odata..o pufarina :)


a fost odata ca niciodata o pufarina :)
a fost odata o pufarina foarte foarte dulce, a avut o copilarie foarte frumoasa, a fost mereu iubita de cei din jurul ei, a stiut mereu cum sa se remarce si sa iasa in evidenta intr-un mod placut si mai ales a reusit de fiecare data sa intre in inima celorlalti si sa-si lase acolo o amprenta :)
pe zi ce crestea se facea tot mai dulce si cu un suflet mai frumos, devenea din ce in ce mai sensibila si cu gandul tot mai mult la cei din jurul ei.mereu dornica sa-i ajute, mereu dornica sa-i salveze uitase cine mai e si de unde provine, uitase de curajul ei, de dorintele ei, de ambitia si motivatia pe care le avea odata...asa k a ales sa stea un an singura, sa se izoleze si sa nu se mai deschida nimanui, pentru a se redescoperi pe sine, pentru a-si redscoperi dorintele si pentru a lua masurile necesare de a trai in armonie cu sine, nu numai cu universul...
a inteles ca totul pleaca de la sine, ca orice gand si orice actiune mai intai trebuie sa fie asupra propriei persoane si apoi directionate catre ceilalti!
se iubea pe sine foarte mult si era capabila sa-i iubeasca pe toti din jurul ei, doar ca isi pierduse motivatia de a face ceva cu viata ei, de a ajunge cat mai sus, de a-si folosi toate resursele si intreaga energie pentru a deveni cineva....insa nu stia exact ce anume sa devina si se afla in conflict cu dorintele sale-isi dorea prea multe..mult prea multe, pentru ca era competenta, era inteligenta, putea conduce intreaga lume doar ca nimic nu o mai motiva...fie ca apela mereu la diverse pretexte-ca ceea ce s-a intamplat in viata ei a marcat-o decisiv incat sa nu-si mai doreasca nimic, ca isi pierduse credinta, il pierduse pe Dumnezeu pentru ca a constatat ca atunci cand se apropia prea mult de Acesta i se intampla ceva tragic, pentru ca suferise dupa un pufinel mult prea mult si era neimplinita- fie se incapatana sa nu mai actioneze cu nimic si sa traiasca in umbra.
acum este la capat de drum, a reusit sa-si inteleaga aproape toate mecanismele de aparare la care apela odata si incearca sa se automotiveze. si-a dat seama ca nu este nevoie de cineva alaturi pentru a fi motivat ci este nevoie de o singura dorinta! o singura dorinta si sa fii constient ca poti face aproape orice ca sa o indeplinesti :)

3 comentarii:

  1. Este cel mai ingenuu blog pe care l-am citit vreodata. Ti-ai pastrat sufletul de copil si de aici si un echilibru interior de invidiat... Felicitari pentru blog...
    Yan

    RăspundețiȘtergere
  2. :(((((( multumesc mult, multumesc din suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "acum este la capat de drum" End of Chapter 1
    Chapter 2....

    RăspundețiȘtergere